HİÇ BİR KİŞİ SİTE FORUM VB. İLE BİR BAĞLANTIMIZ BULUNMAMAKTADIR. HER KONUDA BİZE İLETİŞİM KISMINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.ADIMIZI KULLANANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.
İLETİŞİM kısmından bize her konuda ulaşabilirsiniz Tek skype adresimiz live:.cid.4400b6aab42905e5 farklı skype adresimiz yoktur. Mail adresimizle çeşitli programlarla size mail atan olabilir teyit için yinede skype adresinden veya iletişim kısmından iletişime geçin aksi takdirde dolandırılabilirsiniz.HİÇ BİR KİŞİ SİTE FORUM VB. İLE BİR BAĞLANTIMIZ BULUNMAMAKTADIR.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, zorlu bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek "Çaykur Rizespor'u kutluyorum, iyi oynadılar. Çok koşan, son haftalardaki mazlarını kazanmış bir takım. Bize gelince,... Devamı için tıklayınız